waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Apachetraan

Energetische Steen Apachetraan

Apachetraan is een mooie roodbruine energetische steen die bescherming en aarding biedt. Gebruikt voor emotionele balans en genezing.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Apachetraan | Gratis waarzegster Energetische Steen Apachetraan | Gratis waarzegster

Energetische Steen Apachetraan

apachetraan

Apache Tear is een type energetische steen dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het is een soort donkere, transparante vulkanische glas dat ontstaat door snelle afkoeling van lava. Het wordt vaak geassocieerd met rouw en verdriet, en wordt gebruikt om emotionele healing te bevorderen.

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Apachetraan | Gratis waarzegster
Apachetraan gevonden in de aarde van Arizona | GratisWaarzegster
Arizona is een belangrijke producent van verschillende soorten energetische stenen, zoals turkoois, peridoot en Energetische Steen Apachetraan, die vanuit de bodem worden gewonnen en gebruikt worden voor de productie van sieraden en decoratieve voorwerpen. De winning van deze energetische stenen is ook een belangrijke bron van inkomsten voor de staat en trekt toeristen uit alle hoeken van de wereld aan, die graag de prachtige energetische stenen willen zien, kopen en gebruiken.

Eigenschappen van edelsteen Apachetraan

Apache Tear is een beschermende energetische steen die wordt gezien als een steun voor mensen die door verlies en verdriet gaan. Het wordt ook gezien als een helende energetische steen die kan helpen bij het verwerken van emotionele trauma's. Apache Tear wordt gezien als een krachtige spirituele energetische steen die kan helpen bij het verbinden met spirituele wezens en het ontwikkelen van helderziendheid en helderhorendheid.
Apache Tear is gemaakt van natrium en kalium, en bevat soms ook sporen van magnesium, ijzer, aluminium, silicium en titanium.
Apache Tear wordt geassocieerd met het hartchakra en wordt gebruikt om emotionele blokkades en verdriet te verminderen en het hartchakra te versterken. Het wordt ook gebruikt om het derde oogchakra en het kruinchakra te openen, waardoor het mogelijk is om spirituele en paranormale waarnemingen te ontwikkelen.
tentoon Energetische Steen Apachetraan | Gratis waarzegster Energetische Steen Apachetraan | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen