waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Lapis Lazuli

Energetische Steen Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een diepblauwe energetische steen met gouden vlekken. Het staat bekend om zijn kalmerende effect en helpt bij communicatie en zelfexpressie.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Lapis Lazuli | Gratis waarzegster Energetische Steen Lapis Lazuli | Gratis waarzegster

Energetische Steen Lapis Lazuli

lapislazuli

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Lapis Lazuli | Gratis waarzegster
Lapis Lazuli gevonden in de aarde van Afghanistan | GratisWaarzegster Lapis Lazuli gevonden in de aarde van Chili | GratisWaarzegster Lapis Lazuli gevonden in de aarde van Rusland | GratisWaarzegster Lapis Lazuli gevonden in de aarde van Verenigde staten | GratisWaarzegster
Afghanistan heeft een rijke bodemschat aan energetische stenen, waaronder smaragden, saffieren en zo ook Energetische Steen Lapis Lazuli, die wereldwijd gewaardeerd worden vanwege hun kwaliteit en kleur. Hoewel de winning van deze energetische stenen een belangrijke economische sector is en kan bijdragen aan de wederopbouw van het land, is het geen gemakkelijke taak vanwege politieke onrust en moeilijke omstandigheden voor de mijnwerkers.

Chili is een belangrijk land voor de productie van energetische stenen en halfenergetische stenen, zoals agaat, amethist en Energetische Steen Lapis Lazuli. De mijnen in Chili zijn een bron van prachtige stenen met verschillende kleuren en patronen. Veel van deze energetische stenen worden gebruikt voor sieraden en als decoratieve stukken.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige energetische stenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze energetische stenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van energetische stenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende energetische stenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan energetische stenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Lapis Lazuli

Lapis lazuli is een prachtige blauwe energetische steen die bekend staat om zijn helende krachten en spirituele eigenschappen. Het is een energetische steen die ons kan helpen bij het vinden van onze innerlijke waarheid en ons spirituele bewustzijn kan vergroten. Lapis lazuli kan ons helpen bij het verminderen van stress en angst, en kan ons helpen bij het bevorderen van rust en ontspanning. Het kan ons ook helpen bij het versterken van onze intuïtie en ons gevoel van helderheid en focus. Lapis lazuli wordt ook geassocieerd met het keelchakra (vijfde chakra) en kan ons helpen bij het uiten van onszelf op een effectieve manier.
Lapis lazuli is een combinatie van verschillende mineralen, waaronder lazuriet, pyriet en calciet. Het heeft een hardheid van 5-6 op de schaal van Mohs en wordt vaak gevonden in Afrika, Chili en Afghanistan. Lapis lazuli wordt al eeuwenlang gebruikt als energetische steen en werd in het oude Egypte zelfs gebruikt voor decoratieve doeleinden.
Lapis lazuli wordt geassocieerd met het keelchakra (vijfde chakra), dat ons vermogen beïnvloedt om onszelf uit te drukken en onze waarheid te spreken. Het kan ons helpen bij het openen en in evenwicht brengen van dit chakra, waardoor we ons beter kunnen uiten en ons gevoel van innerlijke waarheid kunnen versterken. Lapis lazuli kan ook helpen bij het in evenwicht brengen van andere chakra's, zoals het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra), die ons spirituele bewustzijn beïnvloeden.
tentoon Energetische Steen Lapis Lazuli | Gratis waarzegster Energetische Steen Lapis Lazuli | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen