waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Sugiliet

Energetische Steen Sugiliet

Sugiliet is een energetische steen van spirituele groei en bescherming die emotionele balans bevordert en negativiteit afweert.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Sugiliet | Gratis waarzegster Energetische Steen Sugiliet | Gratis waarzegster

Energetische Steen Sugiliet

sugiliet

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Sugiliet | Gratis waarzegster
Sugiliet gevonden in de aarde van Japan | GratisWaarzegster Sugiliet gevonden in de aarde van Zuid-afrika | GratisWaarzegster

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/gio/domains/gratishelderziende.nl/public_html/include/stenen/eigenschappen_steen.php on line 76

Zuid-Afrika is een land dat rijk is aan energetische steen, waaronder enkele van s werelds grootste en meest waardevolle. Met de winning van energetische stenen zoals Energetische Steen Sugiliet, speelt de mijnbouw een belangrijke rol in de economie van Zuid-Afrika en draagt het bij aan de ontwikkeling van de regio. Bovendien is het een belangrijke bron van export voor het land. Dankzij de aanwezigheid van deze energetische stenen heeft Zuid-Afrika zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent op het wereldtoneel.

Eigenschappen van edelsteen Sugiliet

Sugiliet is een energetische steen die bekend staat om zijn spirituele en helende eigenschappen. Het kan ons helpen bij het openen van ons derde oogchakra en kruinchakra, waardoor we beter contact kunnen maken met ons hogere zelf en onze intuïtie kunnen versterken. Sugiliet kan ons helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, vrede en balans, en kan ons helpen bij het loslaten van negatieve energieën en emoties. Het kan ons ook helpen bij het bevorderen van vergeving, mededogen en acceptatie.
Sugiliet is een zeldzaam mineraal dat voornamelijk bestaat uit kalium, natrium, lithium, ijzer, mangaan, aluminium en silicium. Het heeft een paarse tot paars-rode kleur en heeft een glasachtige tot wasachtige glans. Sugiliet heeft een hardheid van 5,5-6,5 op de schaal van Mohs.
Sugiliet wordt geassocieerd met het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oogchakra heeft invloed op onze intuïtie, spirituele groei en helderziendheid, terwijl het kruinchakra ons verbindt met onze hogere zelf en het universum. Sugiliet kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het bevorderen van ons spirituele pad. Het kan ons ook helpen bij het bevorderen van creativiteit, inspiratie en persoonlijke kracht.
tentoon Energetische Steen Sugiliet | Gratis waarzegster Energetische Steen Sugiliet | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen