Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-gratis.nl


  Gratis waarzegsters uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Gratis waarzegsters uit Nederland  
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Evs
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Het is een hele lieve vrouw die zeker die gave heeft. En het op een hele duidelijke manier overbrengt zoals het moet.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Evs   Ervaring van Anoniem met waarzegster Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Fijn gesprek gehad, begrijpt waar het omgaat. En neemt de tijd voor jou en je verhaal.




Ervaring van M.dam met waarzegster Evs   Ervaring van M.dam met waarzegster Evs   Ervaring van M.dam geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Evs geeft duidelijke uitleg over belangrijke onderwerpen. De psycholigische inzichten hebben mij verder op weg geholpen.




Ervaring van Mathijs met waarzegster Evs   Ervaring van Mathijs met waarzegster Evs   Ervaring van Mathijs geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Wow, zo mooi en zo helder wat de situatie beschreven dat ik er kippenvel van kreeg.
Dank je voor dit verhelderend gesprek en voor de rust die er mee terug gegeven hebt.
Een absolute aanrader.




Ervaring van Peter met waarzegster Evs   Ervaring van Peter met waarzegster Evs   Ervaring van Peter geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Evs is een topper.




Ervaring van E met waarzegster Evs   Ervaring van E met waarzegster Evs   Ervaring van E geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Heel hartelijk dank Evs voor het fantastische gesprek dat wij mochten hebben. Mooi, duidelijk no-nonsens en raak. Het universum zichtbaar aan het werk. Liefs iris.




Ervaring van iris met waarzegster Evs   Ervaring van iris met waarzegster Evs   Ervaring van iris geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Evs jii bent een geweldig dame.
Heel blij dat ik jou aan de lijn had deze avond.
Ik viel bijna van mijn stoel toen je zelf begon over mijn kleine meid.
Ik bel jou zo snel mogelijk terug.
Wens jou nog een heel fijne avond.

Bezorgde mama.




Ervaring van Fm met waarzegster Evs   Ervaring van Fm met waarzegster Evs   Ervaring van Fm geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Lieve Evs, bedankt voor het fijne gesprek. Hopelijk mag ik u heel gauw weer bellen.




Ervaring van Orchidee met waarzegster Evs   Ervaring van Orchidee met waarzegster Evs   Ervaring van Orchidee geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Je hebt me veel duidelijkheid gegeven. Je kon alles heel goed plaatsen en de dingen klopten die je me vertelde. Ik hoop aan de slag te gaan en een manier te vinden om dit alles snel achter me te laten. Erg bedankt.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Evs   Ervaring van Anoniem met waarzegster Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Evs   Ervaring van Anoniem met waarzegster Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Ik ben blij met de kaartleggingen bij evs. Ze geeft duidelijke uitleg en ik heb veel inzicht gekregen in mijn situatie.




Ervaring van Anthony met waarzegster Evs   Ervaring van Anthony met waarzegster Evs   Ervaring van Anthony geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Evs geeft heel duidelijke informatie waarvan ik voel dat het kan kloppen. Een aanrader.




Ervaring van Hilde met waarzegster Evs   Ervaring van Hilde met waarzegster Evs   Ervaring van Hilde geplaatst op 2 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Lieve evs wat een gesprek, eens iets helemaal anders dan de meeste op de lijn hier gebruiken. Was heel aangenaam en leerrijk om jou bezig te horen, duidelijk informatie. Ik kan jou iedereen aanraden. Gewoon top. Zoveel raakpunten en herkenningen, en goede raad die we zeker gaan opvolgen, grtjs Emiel en Angelique.




Ervaring van angelique met waarzegster Evs   Ervaring van angelique met waarzegster Evs   Ervaring van angelique geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Lieve EVS, Dank voor dat fijne gesprek met jou. Wat heb jij een mensenkennis. Er zat heel veel waars in wat je zei terwijl je dat niet kon weten. Ik was boos, toch had je geduld met mij en toen ik had opgehangen besefte ik dat ik helemaal rustig was geworden, door jou. Ik ben echt blij dat ik jou gebeld heb. Superbedankt en zeker tot een volgende keer.




Ervaring van PvdV met waarzegster Evs   Ervaring van PvdV met waarzegster Evs   Ervaring van PvdV geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Dankje voor je Reading, is me veel duidelijk geworden over de chemie, tussen mij en mijn ex k. De innerlijke stukken van mij en mijn ontwikkeling in dit proces, veel duidelijkheid gekregen in accepteren en loslaten. Jeroen.




Ervaring van Jeroen met waarzegster Evs   Ervaring van Jeroen met waarzegster Evs   Ervaring van Jeroen geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Dank je

Evs is geduldig en luistert goed naar je vraag. Ze onthoud je ook en is eerlijk in haar waarnemingen.




Ervaring van Voetbalmoeder met waarzegster Evs   Ervaring van Voetbalmoeder met waarzegster Evs   Ervaring van Voetbalmoeder geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Dank je wel voor de uitleg. Ik ben er heel blij mee. Het was duidelijk, uitgebreid en je gaf hele goede inzichten. Wat een opluchting.




Ervaring van Asje met waarzegster Evs   Ervaring van Asje met waarzegster Evs   Ervaring van Asje geplaatst op 4 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Hele positieve ervaring met Evs. Ik heb inzicht gekregen in meerdere situaties. Zeker een aanrader.




Ervaring van P met waarzegster Evs   Ervaring van P met waarzegster Evs   Ervaring van P geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Ik vind Evs de moeite waard. Goed gesprek gehad. Op een gegeven moment echt rake dingen gezegd die ze niet kon weten. Nu wachten op haar voorspelling.




Ervaring van A met waarzegster Evs   Ervaring van A met waarzegster Evs   Ervaring van A geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-gratis.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Waarzegster-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden