Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-gratis.nl


  Gratis waarzegsters uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Gratis waarzegsters uit Nederland  
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Meine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  We wachten geduldig af, tot nu toe heeft Meine het altijd juist met zijn voorspellingen. Ik heb super veel vertrouwen in jou. Ik zal rustig blijven wat je me adviseert, ik hou je op de hoogte. Bel deze lieve man op en het komt uit alles wat hij ziet en voelt. Prachtig.




Ervaring van roos met waarzegster Meine   Ervaring van roos met waarzegster Meine   Ervaring van roos geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  lieve meine. ik geef jou mij complimenten.
je zag het goed de ontmoeting is plaats gevonden op het tijdstip wat je tegen mij zei. en jij zag het allemaal en zo is het ook gegaan. op naar de volgende stap in mn leven en dat is open staan voor deze man. lieverd bedankt en ik had je al ingelicht en ga je zekers weer bellen grt loes.




Ervaring van loes met waarzegster Meine   Ervaring van loes met waarzegster Meine   Ervaring van loes geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Meine, hij is de allerbeste op de lijn ben ik van mening. Bellen zeker waard mensen. Hij zal je nooit voorliegen of iets, hij is recht voor z'n raap en super betrouwbaar. Heel veel dank nogmaals lieve Meine, je bent bijzonder goed, mijn complimenten. Dikke Knuffel R.




Ervaring van Roosje met waarzegster Meine   Ervaring van Roosje met waarzegster Meine   Ervaring van Roosje geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  De voorspellingen zijn al vaak uitgekomen. Hij houd je niet onnodig aan de lijn en zegt het rustig en duidelijk. Kort en bondig. Een echte topper en meer als 5 sterren waard. Ik bel je wellicht snel weer.




Ervaring van Sonja met waarzegster Meine   Ervaring van Sonja met waarzegster Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Bedankt Meine, we bellen al jaren. Door uw energie en gesprek ben ik nu al veel vooruit en zal de evolutie blijven. Nu men ventje nog en dan ben ik helemaal klaar. Bedankt.




Ervaring van Annelies met waarzegster Meine   Ervaring van Annelies met waarzegster Meine   Ervaring van Annelies geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Meine. Soms als het tegen zit of moeilijk is ben ik blij dat ik even met je kan praten. Veel dingen zijn uitgekomen die je me verteld. Altijd duidelijk zonder veel te vragen. Je bent meer dan 5 sterren waard. Tot snel. Heel veel liefs T.




Ervaring van T met waarzegster Meine   Ervaring van T met waarzegster Meine   Ervaring van T geplaatst op 8 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Meine is de beste. Hij zal je nooit langer aan de lijn houden dan nodig is. Ik vertrouw hem blindelings. Hij zit altijd juist met zijn voorspellingen. Serieus alles komt altijd uit wat hij zegt of voelt. Je bent een top medium ik waardeer je eerlijkheid ontzettend. dus mensen, Meine is een echte aanrader. Love this Guy. Dank voor alles lieve lieve Meine liefs, Ing.




Ervaring van Ing met waarzegster Meine   Ervaring van Ing met waarzegster Meine   Ervaring van Ing geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Meine.
Dank je wel voor alles ik bel je snel weer.
Liefs T.




Ervaring van Thia met waarzegster Meine   Ervaring van Thia met waarzegster Meine   Ervaring van Thia geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Lieve Meine, je bent voor mij echt de beste. Ik wil je zoveel bedanken na onze gesprekken. Wow, in 1 woord je bent te gek. Je hebt altijd gelijk al zolang ik je bel je zit er nooit naast, ongelofelijk. Jeetje, mijn respect heb je zeker. Ik heb het erg zwaar dat weet je maar elke keer trek je me er weer uit. Ik kan iedereen Meine aanbevelen, hij is zo goed. en hij zal altijd eerlijk zijn. Proberen zeker waard. Liefs, Meisje Roos.




Ervaring van Roos met waarzegster Meine   Ervaring van Roos met waarzegster Meine   Ervaring van Roos geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Nogmaals (sorry): jouw compassie en liefdevolle benadering geven mij altijd het nodige gevoel van geborgenheid.
Ik vind het zo belangrijk voor mij en waardeer dit enorm.

Warme groetjes,
Iwona.




Ervaring van Iwona met waarzegster Meine   Ervaring van Iwona met waarzegster Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Meine,
Ik ben je zo dankbaar voor al jouw steun: jouw behandelingen in het bijzonder. Jouw compassie en

.




Ervaring van Iwona met waarzegster Meine   Ervaring van Iwona met waarzegster Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Beste Meneer Meine. Ik heb u gebeld om u uit te leggen dat ik wil kijken of ik het probleem zelf kan oplossen. Wat ik naar mijn gevoel wel kan. Maar dat sluit niet uit hoe geweldig u mij heeft geholpen en dat ik dat enorm waardeer. Ik heb al uw recensies gelezen en twijfel ook zeker niet aan uw service. Maar ik geloof in mijn zelf en ik weet wat ik kan. Dank voor uw tijd en moeite. En ik ben ook blij dat u andere mensen zeer zeker goed kan helpen. Zulke mensen als u hebben we hard nodig in dit leven. En ook dan voor uw advies en oprechtheid. M.v.g. San.b.




Ervaring van San b met waarzegster Meine   Ervaring van San b met waarzegster Meine   Ervaring van San b geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Dank u wel Meine voor de hulp van verleden zondag. Wat je vertelde klopte van R. En ook van mijn buurvrouw. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Els met waarzegster Meine   Ervaring van Els met waarzegster Meine   Ervaring van Els geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Dank je wel Meine voor de sessie en je liefdevolle uitleg en inzichten. Nu moet ik sterk staan en alles op me af laten komen en wachten totdat je voorspellingen uit zullen komen. ik bel je over paar dagen.




Ervaring van E met waarzegster Meine   Ervaring van E met waarzegster Meine   Ervaring van E geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Meine bedankt voor je luisterend oor.




Ervaring van Cherida met waarzegster Meine   Ervaring van Cherida met waarzegster Meine   Ervaring van Cherida geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Dank u meneer Meine en tot gauw.




Ervaring van San.b met waarzegster Meine   Ervaring van San.b met waarzegster Meine   Ervaring van San.b geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Bedankt meine voor alles. Denk aan je x.




Ervaring van Annelies met waarzegster Meine   Ervaring van Annelies met waarzegster Meine   Ervaring van Annelies geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Dank je wel voor het gesprek van daarnet. Ik weet dat u volledig gelijk hebt. Voor mij is het persoonlijk niet gemakkelijk. Maar ik zal mijn best doen om me anders op te stellen. heel erg bedankt voor het luisterend oor.




Ervaring van gwendy met waarzegster Meine   Ervaring van gwendy met waarzegster Meine   Ervaring van gwendy geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Meine, bedankt voor de gesprekken die wij hebben gedurende al die jaren (8 jaar) De gesprekken gaa nu over mijn ex-vriend waarvan je steeds hebt gezegd dat hij contact gaat opnemen. Toen je zei hij belt je morgen is dat ook gebeurd. Hij belde me de dag nadien. Nu kijk uit naar de voorspellingen dat hij een keuze gaat maken naar mij toe en dat hij gaat scheiden van zijn vrouw. Benny.




Ervaring van Benny met waarzegster Meine   Ervaring van Benny met waarzegster Meine   Ervaring van Benny geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Ik bel Meine met enige regelmaat, zijn readings zijn zuiver en oprecht.
Ook geeft hij dmv sessies mij kracht en steun
Meine is een topper en zeker het bellen waard.




Ervaring van Herold met waarzegster Meine   Ervaring van Herold met waarzegster Meine   Ervaring van Herold geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Meine ken ik nu zon twee jaar en met regelmaat hebben we contact gehad; de gesprekken waren altijd verhelderend en de voorspellingen kwamen keer op keer uit. conform hetgeen Meine adviseerde. Ook de foto-Reading en behandeling op afstand werken goed.




Ervaring van Paul met waarzegster Meine   Ervaring van Paul met waarzegster Meine   Ervaring van Paul geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Super dank voor uw healing en de waarheid. Ik voelde het al maar ik had bevestiging nodig. U bent echt super goed. Nogmaals super dank voor uw moeite en oprechtheid. U bent echt goed. Dank. Warme groeten San.




Ervaring van San met waarzegster Meine   Ervaring van San met waarzegster Meine   Ervaring van San geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Meine, je zat er knal op en dit zonder dat ik je wat vertelde. Je bent een echte topper op de lijn. Ik kon alles plaatsen. Ik heb je al verschillende keren gesproken en je zegt het kort en bondig zonder tijd te rekken en dat heb ik graag. Je stelt me ook telkens gerust. Ik bel je snel weer. Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegster Meine   Ervaring van Sonja met waarzegster Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Heb regelmatig geprekken met Meine hij geeft goede adviezen en ziet zaken helder.
Geeft heel goede uitleg blijft rustig en heeft een rustgevende stem.
Meine is zeer zeker een aanrader.




Ervaring van Herold met waarzegster Meine   Ervaring van Herold met waarzegster Meine   Ervaring van Herold geplaatst op 9 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  U bent een topper fijne feestdagen en we houden zeker contact.




Ervaring van Priscilla met waarzegster Meine   Ervaring van Priscilla met waarzegster Meine   Ervaring van Priscilla geplaatst op 25 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Meine,

Jij bent de hele lange tijd mijn fantastiche steun en toeverlaat. Bedankt voor al jouw hulp en adviezen. Ik vind je buitengewoon geweldig.

Liefs, Iwona
.




Ervaring van Iwona met waarzegster Meine   Ervaring van Iwona met waarzegster Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Meine, we kennen elkaar al een enige tijd.
Ik ben echt heel blij hoe je mij steeds helpt, om toch rustig en positief te blijven.
Hoe zwaar en moeilijk het vaak ook is.
Dank je wel voor alles tot nu toe.
Je bent echt een kanjer. En een echte aanrader voor iedereen.
Tot snel weer.
Veel liefs T.

.




Ervaring van Tamara met waarzegster Meine   Ervaring van Tamara met waarzegster Meine   Ervaring van Tamara geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Meine, in het begin van ons gesprek zat ik heel diep in verdriet en ontgoocheling. Je hebt me zo goed geholpen en stelde me gerust. Aan het eind van ons gesprek had je me zoveel kracht gegeven zodat ik mij al veel beter voelde. Ongelofelijk. Ik was helemaal onder de indruk van uw voorspellingen, ik hou u op de hoogte. Van harte bedankt . TOP.




Ervaring van N met waarzegster Meine   Ervaring van N met waarzegster Meine   Ervaring van N geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  lieve Meine, dank je wel voor je luisterend oor en duidelijkheid. Meine je bent duidelijk kort en krachtig. Ondanks mijn onzekerheden bleef je elke keer het zelfde zeggen. Tot in de details is het exact uitgekomen. Meer dan 5 sterren ben je waard wat je voor mensen kan betekenen en doen.
Ik bel je snel weer.

Heel veel liefs T.




Ervaring van T met waarzegster Meine   Ervaring van T met waarzegster Meine   Ervaring van T geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Meine,

Ik wil je weer van harte bedanken voor jouw energetische ondersteuning. Elke keer geef je mij zoveel kracht en motivatie.
Jij bent echt mijn beschermende engel.

Jouw trouwe I.




Ervaring van Iwona met waarzegster Meine   Ervaring van Iwona met waarzegster Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 16 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Zeer intens energetisch medium. dadelijk tot de kern en erg standvastig wat vertrouwen en rust brengt.
Dank voor de steun en tot snel wanneer nieuws.




Ervaring van Patricia met waarzegster Meine   Ervaring van Patricia met waarzegster Meine   Ervaring van Patricia geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Toen ik Meine voor het eerst belde vond ik dat hij wel heel positief was over mijn situatie en ik geloofde er niet veel van. Ondertussen is zijn voorspelling al gedeeltelijk uitgekomen. Bovendien is hij snel to the point.




Ervaring van K. met waarzegster Meine   Ervaring van K. met waarzegster Meine   Ervaring van K. geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Wat een fijn gesprek, wist precies te vertellen wat er gaande was. Bevestigde ook wat een aantal mediums ook hebben bevestigd. Alleen Meine zei het direct. 1 van de beste, thanks. Meine vooral je tips hebben mij kracht geven. Je weet wil wie F.




Ervaring van F met waarzegster Meine   Ervaring van F met waarzegster Meine   Ervaring van F geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Beste Meine, hartelijk dank voor je fantastische reading. Je zat er knal op en dit zonder dat ik je ??n woord vertelde. Je bent een echte topper. Je draait niet rond de pot en rekt geen tijd uit. Echt to the point. Ik ben sprakeloos. Nu nog even geduld voor de nabije toekomst wat die brengt maar wat je tot nu toe zei klopte volledig. Je bent een echte kanjer. Lieve groet, .




Ervaring van Sonja met waarzegster Meine   Ervaring van Sonja met waarzegster Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 20 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Meine is de laatste maanden echt mijn steun geweest voor zaken die niet goed liepen. om deze weer te laten stromen zodat er alsnog een oplossing voor kwamen. echt geweldig. ook heeft hij mij de energie terug gegeven met zijn gave.
Ook de voorspellingen die hij gedaan en blijft herhalen komen ook vrij snel uit. Meine erg bedankt en tot snel.




Ervaring van Henny met waarzegster Meine   Ervaring van Henny met waarzegster Meine   Ervaring van Henny geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-gratis.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Waarzegster-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden