Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-gratis.nl


  Gratis waarzegsters uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Gratis waarzegsters uit Nederland  
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Shar
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Top medium, is al 2x juist geweest met voorspellingen. Nu nog de andere liefde die zou terug komen. Je hoort er zeker nog van.




Ervaring van Sonia met waarzegster Shar   Ervaring van Sonia met waarzegster Shar   Ervaring van Sonia geplaatst op 27 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Leuke, lieve vlotte dame die ook nog eens snel is in haar antwoorden. En ook nog eens met humor.

Dankjewel,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Shar   Ervaring van Karin met waarzegster Shar   Ervaring van Karin geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Dank je wel, je was duidelijk en je zag het zeer klaar en helder.




Ervaring van karo met waarzegster Shar   Ervaring van karo met waarzegster Shar   Ervaring van karo geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  hoi shar had je goed gezien. hij is niet op komen dagen , dikke knuffel loes.




Ervaring van loes met waarzegster Shar   Ervaring van loes met waarzegster Shar   Ervaring van loes geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Lieve Shar wat een aangenaam en mooi gesprek. Olivier heeft contact opgenomen en zoals je zei, hij heeft veel aan zijn hoofd. Ik heb de bevestiging gekregen en neem
Stap voor stap. Gun hem deze tijd en geloof dat dit iets moois wordt. Dank je xxx.




Ervaring van Cat met waarzegster Shar   Ervaring van Cat met waarzegster Shar   Ervaring van Cat geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Wat een topwijf ben je, empathisch, eerlijk, snel en direct. En zo hoort het te zijn. Topper. x x .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Duidelijk, kort en krachtig. Eerlijk en leuke vrouw, ik wou dat het mn buurvrouw was. Voelt dingen zo goed aan, voordat je A zegt zegt zij B. Echt goed is ze. En ik heb er al heel veel gesproken. Dank je wel Shar, ik ga je vaker bellen. Xx.




Ervaring van Salma met waarzegster Shar   Ervaring van Salma met waarzegster Shar   Ervaring van Salma geplaatst op 28 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Shar, wat een heerlijk mens ben je. Je hebt een helder, eerlijk en duidelijk verhaal, draait niet om de zaken heen en zit ┼ôspot on the topic .
Het feit dat je in mijn algemene vraag zelf met de naam van mijn zielsliefde komt is uniek.
Ik neem je goede raad ter harte, ga lekker door met leven, (start tinder maar weer op ;-)), ga meer op mijn intuitie vertrouwen en zie wel hoe de situatie zich evolueert. Dank voor je legging. I.




Ervaring van I met waarzegster Shar   Ervaring van I met waarzegster Shar   Ervaring van I geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Hoi Shar, ik heb je de laatste tijd geregeld gebeld. en ik merk dat je bijna altijd goed zit met wat je door krijgt. bedankt hiervoor.




Ervaring van Henny met waarzegster Shar   Ervaring van Henny met waarzegster Shar   Ervaring van Henny geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Lieve, oppeppend dame die juiste dingen weet en rust geeft. Ze rekt geen tijd en geeft antwoord op je vragen.
Bedankt Shar, ik blijf naar mijn intuitie luisteren en ga proberen om mij niet meer te isoleren.
Als dank wens ik je graag veel liefde.
De sterke dame die hoopvol blijft wachten.




Ervaring van Isolementtje met waarzegster Shar   Ervaring van Isolementtje met waarzegster Shar   Ervaring van Isolementtje geplaatst op 15 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Shar,

je bent een kei. Je weet hoe het zit zonder dat je iets verteld wordt.
thx
kat.




Ervaring van kat met waarzegster Shar   Ervaring van kat met waarzegster Shar   Ervaring van kat geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Heel goed invoelend. Super snel :) mooi hoe ze vertel.




Ervaring van Shanti met waarzegster Shar   Ervaring van Shanti met waarzegster Shar   Ervaring van Shanti geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Je wist zoveel te vertellen, het overviel mij wel een beetje, al dat positiefs. En kijk, ik heb zelfs al een bruidsmeisje :).




Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Toppie. bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Lieve shar,

Heel erg bedankt voor het mooie gesprek. Zo loepzuiver op de kop af tot het invoelen van de persoon. Dankjewel voor jouw mooie boodschappen lieve Shar. Heel veel liefde kracht en licht stuur ik jou. XX Bloemendaal .




Ervaring van Bloemendaal met waarzegster Shar   Ervaring van Bloemendaal met waarzegster Shar   Ervaring van Bloemendaal geplaatst op 6 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Lieve Shar, gister belde ik je voor het eerst and must say. I LOVE YOUR VIBE. Heel prettig om een reading van jou te krijgen omdat je snel, direct en eerlijk bent. Gelukkig is het voornamelijk allemaal positief nieuws wat op me pad ligt en hou ik je op de hoogte. Hoewel je ook even aan me kraag trok, zodat ik bewust ben dat ik het werk moet verrichten. :) Een fijne stem, duidelijk in spraak en uitleg. dankjewel. We houden contact.




Ervaring van D. met waarzegster Shar   Ervaring van D. met waarzegster Shar   Ervaring van D. geplaatst op 1 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Shar is een lieve en wijze vrouw. Ik belde haar op omdat ik verdriet heb om de afstand die ontstaan is tussen mij en mijn zoon waar ik altijd een goede band mee had. Door met Shar te praten en de adviezen die zij mij gaf werd ik wat rustiger. Ze zag ook de dingen heel duidelijk. Ik hoop dat hetgeen zij mij vertelde uitkomt. Mocht dit het geval zijn, dan plaats ik hier nog een berichtje. Dank je wel Shar.




Ervaring van een dankbare beller met waarzegster Shar   Ervaring van een dankbare beller met waarzegster Shar   Ervaring van een dankbare beller geplaatst op 31 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Heey shar,
Ik wil je heel erg bedanken voor je readingen. Je bent duidelijk en je kan zoveel vertellen zonder dat ik iets hoeft te zeggen over mezelf. Je voorspellingen die komen stuk voor stuk uit. Ik ben erg tevreden over jou.




Ervaring van Dame met waarzegster Shar   Ervaring van Dame met waarzegster Shar   Ervaring van Dame geplaatst op 6 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Ik belde je dit weekend en beloofde je te laten weten of ik slaagde, profiel werd (nog) niet aanvaard, maar chat wel. Benieuwd wie hier aan het langste eind gaat trekken ;-) .
dankjewel voor het gesprek
kris.




Ervaring van kris met waarzegster Shar   Ervaring van kris met waarzegster Shar   Ervaring van kris geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Heey Shar ,

Je bent echt top . Je voelt de dingen heel goed aan. Je wist gelijk al wat er speelde tussen mij en mijn partner. Dit is de 2e x dat ik je heb gesproken en je voorspelde weer hetzelfde zonder dat je wist wie ik was. Je eerste voorspelling is uitgekomen. Ik heb er vertrouwen in. Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid. Voor directe en zuivere antwoorden raad ik jullie aan om Shar te bellen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Sharr, jij hebt de situatie correct gezien. Het verleden en heden was correct zonder enige aanzet van mijn kant. Zonder dat je ook maar 1 vraag stelde. Bedankt hiervoor. Gaby en roland.




Ervaring van Gaby en roland met waarzegster Shar   Ervaring van Gaby en roland met waarzegster Shar   Ervaring van Gaby en roland geplaatst op 3 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Shar is bangelijk. Ze is heel aangenaam om mee te praten en geeft met enkel een naam zoveel details. ze wist zelfs een detail te vertellen zonder dat ik er iets over had gevraagd. zodra de voorspellingen uitkomen zet ik weer een getuigenis . ik kijk er al naar uit .




Ervaring van wendy met waarzegster Shar   Ervaring van wendy met waarzegster Shar   Ervaring van wendy geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Wat n schat van n vrouw en geweldig medium.met alleen een naam gaf je zoveel informatie en alles klopte. In een woord WAUW.
Lieve shar bedankt voor het geweldige consult.je gaf me rust en weer vertrouwen.ik laat het je weten. Dikke knufff
.Victoria secret ;).




Ervaring van Victoria secret :) met waarzegster Shar   Ervaring van Victoria secret :) met waarzegster Shar   Ervaring van Victoria secret :) geplaatst op 18 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Hi Shar, u gaf dingen die u niet kon weten en ik hoop dat de rest wat hem betreft ook zo zal gaan. Bedankt.




Ervaring van ss met waarzegster Shar   Ervaring van ss met waarzegster Shar   Ervaring van ss geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Ik kan je niet genoeg bedanken. Wat een super fijn gesprek. Je waarnemingen kloppen precies, maar bovenal een luisterend oor. Ik ga proberen meer in m'n kracht te staan. Eerst m'n gezondheid en daarna hoop ik na m'n operatie weer een power vrouw te zijn. Ik baal er echt van dat de verbinding weg viel en ik je niet meer kon bedanken. Bij deze. Super bedankt. Heel veel liefs. Ook Shar(on) .




Ervaring van Sharon met waarzegster Shar   Ervaring van Sharon met waarzegster Shar   Ervaring van Sharon geplaatst op 11 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Beste Shar,
Ik heb je deze week 2x gebeld, je hebt eigenlijk in beide gesprekken zo ongeveer precies hetzelfde gezegd, alleen de tweede keer nog gedetailleerder, je geeft zoveel informatie, niet normaal eigenlijk hoe je dat weet. Ik denk dat je het heel druk gaat krijgen op deze lijn. Je bent echt 'n aanrader.
Liefs M.




Ervaring van M. met waarzegster Shar   Ervaring van M. met waarzegster Shar   Ervaring van M. geplaatst op 4 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Lieve Shar,
Ik belde jouw gister op ik was verbitterd, boos en teleurgesteld. Je sprak met mij en bracht de rust weer in mij. Je voorspelde een aantal dingen in de liefde maar ook financieel. Vandaag kreeg ik een telefoontje. waar ik al een tijdje op wachten. Er is indd een stap gezet naar een beter financieel leven. Ik dankje nogmaals voor de goeie gespreken de moed, tips en de volharding. Op naar de volgende voorspellingen. Met trots en liefde Desiree Xx.




Ervaring van Desiree met waarzegster Shar   Ervaring van Desiree met waarzegster Shar   Ervaring van Desiree geplaatst op 2 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Shar, is echt de moeite waard. Ik ben haar echt dankbaar dat ze elke keer naar mij luistert, vragen beantwoordt en elke keer de positiviteit doorgeeft aan mij. Ze is direct snel en duidelijk in wat ze doet.
Ze is mn vriendin mn zus mijn PowerBoost. Dankje dat je elke keer voor me klaar staat.
Dikke kus en brassa's Desiree.




Ervaring van Desiree met waarzegster Shar   Ervaring van Desiree met waarzegster Shar   Ervaring van Desiree geplaatst op 27 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Sorry, viel weg. beltegoed was op . bedankt voor het mooie positieve consult, hoop dat alles naar wens gaat.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Lieve Shar, wat een mooie reading heb ik van jou ontvangen. Je bent helder in je communicatie en overziet mijn situatie heel goed. Je hebt mij uit mijn dipje weten te halen met jouw positieve energie en kijk uit naar jouw komende voorspellingen. Xxx.




Ervaring van Aminata met waarzegster Shar   Ervaring van Aminata met waarzegster Shar   Ervaring van Aminata geplaatst op 9 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  . Een hele dikke knuffel . Dank voor consult.
Met vriendelijke groeten, Hanna.




Ervaring van Hanna met waarzegster Shar   Ervaring van Hanna met waarzegster Shar   Ervaring van Hanna geplaatst op 8 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Deze dame weet waarover ze spreekt. Jij moet zelf niets vertellen, zij vertelt u alles. Hierna kan je uw verhaal verder kaderen. Prachtig gesprek gehad. Ik bel je zeker nog eens terug, wanneer ik bij mijn eigen het even niet meer weet. Dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem met waarzegster Shar   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Een aanrader. Weet waarover ze praat en geeft een enorme positieve kracht. Dank je wel.




Ervaring van Zorg voor mezelf met waarzegster Shar   Ervaring van Zorg voor mezelf met waarzegster Shar   Ervaring van Zorg voor mezelf geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-gratis.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Waarzegster-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden