Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-gratis.nl


  Gratis waarzegsters uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Gratis waarzegsters uit Nederland  
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Xandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Zonet Xandra voor de eerste keer gesproken. Het was fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vragen en dat er niet onnodig gerekt werd. Nu is het afwachten of de voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Carina met waarzegster Xandra   Ervaring van Carina met waarzegster Xandra   Ervaring van Carina geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Heel fijn rustig medium snelle antwoorden. fijn om naar te luisteren, dank je wel.




Ervaring van Anne-Marie met waarzegster Xandra   Ervaring van Anne-Marie met waarzegster Xandra   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 7 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra je slaat de spijker op zijn kop. je bent een fijne gesprekspartner en ziet direct de kern. Perfect medium op liefdesgebied. Dankjewel. E.




Ervaring van Evelin met waarzegster Xandra   Ervaring van Evelin met waarzegster Xandra   Ervaring van Evelin geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  gedaan wat je adviseerde. advertentie op marktplaats in zoektocht vader. In Almelo bestaat een bedrijf met de naam die jij noemde. Heb ze gemaild. nu maar afwachten.




Ervaring van H met waarzegster Xandra   Ervaring van H met waarzegster Xandra   Ervaring van H geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Zeer goed Medium kan niet anders zeggen weet heel goed waar ze over praat en kan je geruststellen. Ze legt het perfect uit. Ook haar voorspelling op relatie gebied is uitgekomen.




Ervaring van A met waarzegster Xandra   Ervaring van A met waarzegster Xandra   Ervaring van A geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra jij bent in 1 woord super. Ook je voorspellingen zijn uitgekomen. Bel je snel.




Ervaring van Karin met waarzegster Xandra   Ervaring van Karin met waarzegster Xandra   Ervaring van Karin geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Zojuist gesproken, leuk om mee te praten .maar niet helemaal overtuigd.




Ervaring van - met waarzegster Xandra   Ervaring van - met waarzegster Xandra   Ervaring van - geplaatst op 13 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra is een ontzettend lieve vrouw, die moeite neemt om iets uit te leggen. Ze heeft een stukje van mijn angst weggenomen door mij er mee te confronteren. Angst is inderdaad geen liefde. Ik ben je ontzettend dankbaar lieve Xandra, je hebt mij door je uitleg een aantal dingen doen inzien.




Ervaring van Inge met waarzegster Xandra   Ervaring van Inge met waarzegster Xandra   Ervaring van Inge geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Dag lieve oprechte Xandra. Vaak hebben wij gesprekken gehad en steeds heb je mij gezegd dat het goed komt. Daar put ik vertrouwen uit. je staat mij altijd te woord en luistert geduldig naar wat ik kwijt wil en daar reageer jij goed op. Ik moet nog even wachten om verandering te zien in wat je hebt voorspelt. Daar vertrouw ik op. Dan je wel dat je altijd voor me klaar staat. Je bent een kanjer.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Xandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Xandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra gaf mij hoop en moed dat mijn relatie (en ikzelf) zal helen. Haar vertrouwen geeft me een oppepper, dat ik haar advies vaak herlees wanneer ik weer eens twijfel.




Ervaring van Inge met waarzegster Xandra   Ervaring van Inge met waarzegster Xandra   Ervaring van Inge geplaatst op 2 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra is een fijne, duidelijke gesprekspartner. Zonder veel te vragen geeft ze in een mum van tijd respectvol en to the point inzicht in leer-, en levensprocessen en het grotere geheel. Blij, dat ik vandaag met haar mocht spreken. Hartelijk dank voor dit fijne consult en tot een volgende keer, Xandra.




Ervaring van L. met waarzegster Xandra   Ervaring van L. met waarzegster Xandra   Ervaring van L. geplaatst op 24 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Lieve Xandra, dankje wel voor deze fijne reading. Je oprecht en duidelijk. Ik ga eerst aan mijzelf werken en zie dan wat er verder op mijn pad komt. Jouw advies m.b.t. die man zal ik zeker in acht nemen.




Ervaring van judith met waarzegster Xandra   Ervaring van judith met waarzegster Xandra   Ervaring van judith geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Heel mooi persoon. heel groot inlevingsvermogen en helderziendheid.




Ervaring van S met waarzegster Xandra   Ervaring van S met waarzegster Xandra   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Hoi Xandra. Sorry voor het ineens verbreken van de verbinding. Persoon in kwestie, stond ineens zeer nabij. Mijn dank. Ik bel je snel terug. Heb namelijk nog paar vragen. Groetjes M.




Ervaring van anoniem met waarzegster Xandra   Ervaring van anoniem met waarzegster Xandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra is echt mijn nummer 1 liefdesmedium. Ze heeft meestal gelijk en ik krijg positieve energie als ik haar spreek. Ze zei dat mijn ex en ik in gesprek zouden gaan. Dat is nu na 2 maanden uitgekomen. Ze zei dat mijn ex en ik weer bij elkaar zouden komen. Deze voorspelling wacht ik nog af. Top medium.




Ervaring van Jenis met waarzegster Xandra   Ervaring van Jenis met waarzegster Xandra   Ervaring van Jenis geplaatst op 21 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Heel erg bedank Xandra voor vandaag. deed me goed .




Ervaring van Ricky met waarzegster Xandra   Ervaring van Ricky met waarzegster Xandra   Ervaring van Ricky geplaatst op 16 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra kan ik iedereen aanraden. dit medium is de topper op relatie gebied. eerlijk, direct en zuiver. Overigens jouw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Lars met waarzegster Xandra   Ervaring van Lars met waarzegster Xandra   Ervaring van Lars geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  XO Many thanks and love . Ht Dank . Zo mooi - 5 - 10 min geladen reading.




Ervaring van Wendy met waarzegster Xandra   Ervaring van Wendy met waarzegster Xandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra heeft bij mij een fotoreading gedaan en ik moet zeggen heel veel wat ze heeft gezien is waar. ik ben haar heel erg dankbaar voor de lezing. Ik denk in de toekomst weer gebruik te maken van haar kennis om dan wat uitgebreider in te gaan in bepaalde onderwerpen.
Dank je wel van: MHW.




Ervaring van Merlyn met waarzegster Xandra   Ervaring van Merlyn met waarzegster Xandra   Ervaring van Merlyn geplaatst op 2 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Beste Xandra wanneer ik een vraag heb op relatie bel ik jou. Je bent de beste relatie medium die ik gesproken heb. Groetjes van Lotte.




Ervaring van Lotte met waarzegster Xandra   Ervaring van Lotte met waarzegster Xandra   Ervaring van Lotte geplaatst op 6 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra Je bent de enige echte topper. je geeft duidelijke antwoorden en je pakt direct de kern aan. Je krijgt 10 sterren van mij.




Ervaring van Ed met waarzegster Xandra   Ervaring van Ed met waarzegster Xandra   Ervaring van Ed geplaatst op 6 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra,
dank je wel .Is duidelijk.




Ervaring van Juan met waarzegster Xandra   Ervaring van Juan met waarzegster Xandra   Ervaring van Juan geplaatst op 29 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra,
ik hoefde niets te zeggen, je gaf mij gelijk een zuiver antwoord. dank je voor je helder, puur en mooi consult. Ik moet inderdaad niet twijfelen want wat ik voel is goed, nogmaals dank .




Ervaring van Juan met waarzegster Xandra   Ervaring van Juan met waarzegster Xandra   Ervaring van Juan geplaatst op 27 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Superbedankt voor de gerustelling ,laat het je in elk geval weten wat er in Augustus gaat gebeuren. ,je bent een toppertje Xandra, . een momenteel niet voelende tweelingziel .




Ervaring van R met waarzegster Xandra   Ervaring van R met waarzegster Xandra   Ervaring van R geplaatst op 14 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra, jij hebt ook mij een mooi consult gegeven en kon precies dingen benoemen wat er nu speelt. Ik stond ervan versteld. Bij eventuele vragen, kom ik zeker weer bij jou terug.




Ervaring van Helen met waarzegster Xandra   Ervaring van Helen met waarzegster Xandra   Ervaring van Helen geplaatst op 10 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra is echt een aanrader.
je bent zo goed. liefs. Hopelijk mei een goede maand voor mij.




Ervaring van Tina met waarzegster Xandra   Ervaring van Tina met waarzegster Xandra   Ervaring van Tina geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Er kwamen mooie dingen naar voren in ons gesprek.Ze heeft me laten voelen hoe ik in de relatie stond en wat hier mis is gegaan. Xandra heeft diepgang en is een wijze vrouw. Ik ga haar zeker vaker bellen. Dank je wel Xandra.




Ervaring van R met waarzegster Xandra   Ervaring van R met waarzegster Xandra   Ervaring van R geplaatst op 6 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Een fijn gesprek gehad met Xandra. Helder in haar waarnemingen en geruststellend. S.




Ervaring van S. met waarzegster Xandra   Ervaring van S. met waarzegster Xandra   Ervaring van S. geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Hallo Xandra,
Ik heb je net gesproken. Je wist mijn zoon heel goed te beschrijven. Verder heb je mij inzichten gegeven waar ik iets mee kan. Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden.Top medium.
Roos.




Ervaring van Roos met waarzegster Xandra   Ervaring van Roos met waarzegster Xandra   Ervaring van Roos geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Wat een fijn verhelderend gesprek met je Xandra. Je voelt het echt goed en je bent zuiver en helder in je waarnemingen en beschrijving van mijn situatie zoals deze is en geweest is. Ik ben blij met je advies en ga het opvolgen. Hartelijk dank. Veel liefs, B.




Ervaring van Bart met waarzegster Xandra   Ervaring van Bart met waarzegster Xandra   Ervaring van Bart geplaatst op 19 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Xandra Je bent de beste. wat een prachtig consult heb jij mij gegeven. ik ben zo onder de indruk en je gaf details wat je niet kon weten. je bent een topper. Groet D.




Ervaring van D. met waarzegster Xandra   Ervaring van D. met waarzegster Xandra   Ervaring van D. geplaatst op 29 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Dank je wel Xandra. Je hebt me weer moed gegeven voor de toekomst.m.




Ervaring van M met waarzegster Xandra   Ervaring van M met waarzegster Xandra   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Ik heb vorige week een zo fantastisch consult met Xandra gehad. ze heeft me tips en tools mee gegeven, en mij wel zo op mijn gemak gesteld. Dat heb ik bij geen enkele andere paragnost ervaren. Hierdoor kan ik verder en weet zeker dat datgene wat ze heeft verteld ook daadwerkelijk op mijn pad komt.




Ervaring van herold de beer met waarzegster Xandra   Ervaring van herold de beer met waarzegster Xandra   Ervaring van herold de beer geplaatst op 21 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Ik ben echt blij met de inzichten die je me gegeven hebt. Nu ik bewuster ben kan ik nu betere beslissingen nemen. Tevens voel ik me nu erg opgelucht en voel ik me nu steeds meer in me eigen kracht terug komen. Dank je wel.




Ervaring van Bernaldo met waarzegster Xandra   Ervaring van Bernaldo met waarzegster Xandra   Ervaring van Bernaldo geplaatst op 19 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Dag Xandra,
Vanochtend, 15 november, heb ik een heel mooi consult van jou gehad. Na een lange periode kruip ik langzaam uit mijn dal. Het gesprek met jou heeft mij net het laatste zetje gegeven om mijn ex-man los te laten, op dit moment voelt het zeker zo en probeer daar dan in de toekomst aan terug te denken op momenten dat het even minder gaat.Het gaf mij een extra boost en meer duidelijkheid, ook over wat je over mijn ex hebt verteld. Jouw eerlijkheid voelde zeer oprecht en ben jou heel dankbaar.
Volgens jou komt er in maart een andere man op mijn pad en zou ik tegen die tijd
goed in mijn vel zitten. Nu mooier kan het niet, ik hoop dat deze voorspelling uitkomt. De nieuwe man is leuk maar nog mooier is dat ik mij dan heel goed voel.
Nogmaals hartelijk dank en een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een eerlijk antwoord.
Liefs Jolanda.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Xandra   Ervaring van Jolanda met waarzegster Xandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 15 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-gratis.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Waarzegster-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden